Naziv proizvoda: Punilica DANA api MATIC 1000
Šifra: 133036
Raspoloživost: Na zalihi
2,195.27€
Bez poreza: 1,756.22€

Količina

Pošalji upit

DANA api MATIC 1000 je moderan stroj za punjenje.https://www.youtube.com/watch?v=IG24kH1DouA


Stroj se sastoji od novo konstruirane pumpe izrađene od prehrambene plastike i Swientyeve elektronike za doziranje s kojom se kontrolira pumpa.

Najnovija elektronika za doziranje tvrtke Swienty osigurava brzo punjenje i savršenu funkciju protiv kapanja. Težina punjenja je digitalno prikazana i može se namjestiti za količine od 10 grama do 10 kg.

Može se pohraniti do 10 različitih standardnih programa punjenja koje sadrže težinu, faktor umjeravanja i druge parametre punjenja. Elektronika broji broj ispuna tijekom ciklusa punjenja, a također i ukupno tijekom trajanja stroja.

Nadalje, može se prikazati ukupna količina (kg ili oz). U pumpnom načinu prikazat će se količina crpke.

Stroj radi s velikom preciznošću (+/- 1 - 2%). Zbog ove preciznosti, prekomjerno punjenje se potpuno izbjegava i stroj stoga isplaćuje samog sebe u vrlo kratkom vremenu.

Kao pumpa, stroj može raditi jednako dobro u oba smjera. Brzina se može izravno odabrati s kontrolne ploče.

Svi dijelovi koji dolaze u dodir s tekućinom koja se puni konstruirana  su od nehrđajućeg čelika ili prehrambene plastike i mogu se jednostavno odvojiti (bez alata) i očistiti.U cijenu stroja za punjenje uključeni su senzori za punjenje teglica i nožna papučica za punjenje.


Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate seprijaviti ili registrirati.
Brandovi koje zastupamo