Apidou - gorivo za dimilicu briketirano od mediteranskog bilja 40 litara

Šifra proizvoda: 112203
Raspoloživost: Raspoloživo odmah
MPC Cijena
60,38

Opis proizvoda

Biljni peleti gore sporo i ispuštaju bijeli dim koji je bezopasan za pčele i pčelara
Prednosti Apidoua: 100% biljno porijeklo, Lako zapaliti, Bijeli dim, Hladan dim, Sporo tinjajuće, Smirujuće djelovanje na pčele

Kako zapaliti Apidouo u dimilici?

stavite potpalu na dno dimilice i pokrijte s malo peleta Apidou
Potpalite potpalu
Snažno pokrenite mijeh dimilice
Nasipajte dodatnu količinu peleta Apidou ovisno o planiranom trajanju poslova na pčelinjaku
Sastav mediteransko bilje
Briketići za dimilicu za pčele napravljeni su od pažljivo odabranih biljaka mediteranskog područja. Ovaj jedinstveni proizvod stvoren je za pružanje umirujućeg učinka na vaše pčele, što je od izuzetne važnosti u održavanju njihove dobrobiti i smanjenju stresa u kojem se mogu naći.
Korištenje ovih briketića za dimilicu jednostavno je i učinkovito. Kada se briketići zapale, biljni spojevi se polako otpuštaju, stvarajući mirisni dim koji umiruje pčele. Ovaj proces pomaže pčelama da ostanu smirene i opuštene tijekom vašeg pregleda košnice ili pri skupljanju meda.
Briketići za dimilicu za pčele napravljeni su od 100% prirodnih sastojaka, bez štetnih kemikalija i aditiva, što je važno za zdravlje vaših pčela. Ovaj proizvod je jednostavan za korištenje i može se koristiti u bilo koje doba godine.
Ako tražite prirodan način da umirite svoje pčele i poboljšate njihovu dobrobit, briketići za dimilicu za pčele od mediteranskog bilja su pravi izbor za vas.

Dodatni podaci

Vrsta sitnog pribora
Dimni štapići