Naziv proizvoda: Assoren - sredstvo za čišćenje u industriji, boca 5L
Šifra: 940023
Raspoloživost: Na zalihi
34.46€
Bez poreza: 27.57€

Količina

Pošalji upit

Opis: proizvod za odmašćivanje i čiščenje - prihvatljiv za okoliš
Karakteristike: Assoren se razlikuje od ostalih proizvoda za čiščenje zahvaljujući vrlo velikom sadržaju aktivnih sastojaka
učinkoviti rezultati postižu se čak i s relativno niskom dozom sredstva za čišćenje
Ekološki proizvod: Assoren je biorazgradi, ne sadrži konzervanse ili parfeme, a također ne sadrži štetne sastojke koji sprječavaju hrđanje
testiran je-odobreno je njegovo izlijevanje u odvode, te u jezero ili more
na taj način Assoren se može koristiti za sve situacije čišćenja, uz vašu čistu savjest
tako i nisko doziranje pomaže brizi za naš okoliš
Idealan u slijedećim situacijama: čišćenje radiona,uređaja i strojeva,čišćenje na platformama za vađenje iz mora,čišćenje vlakova/brodova,čišćenje u grafičkoj industriji, u industriji hrane,čišćenje podova,zidova i pokućstva
Načini korištenja: ručno čišćenje,čišćenje pod visokim pritiskom, pranje, namakanje,
automatsko metalno odmašćivanje, biorazgradivo odmašćivajne
Pakiranje: 5,0l plastična posuda s pumpom, 3x5,0 litara


O Plumu

Osnovana 1860. godine, Plum A/S je Danska tvrtka. Od 2019. član je finske grupacije Kiilto.

Već više od 50 godina korporativnim klijentima pruža učinkovita i jednostavna rješenja za higijenu ruku - a zadnjih 20 godina asortiman uključuje i rješenja za prvu pomoć koja radno mjesto čine sigurnijim. Danas Plum opskbljuje širok spektar potrošača u industrijskim, zanatskim i institucionalnim segmentima.

Usko surađujući s dermatolozima, sigurnosnim organizacijama i savjetodavnim stručnjacima proizvodi se konstantno razvijaju, uspostavljajući ravnotežu između potrebe kože za blagim sirovinama i hijgenske učinkovitosti.

Čimbenici okoliša i okoliš ostali su glavni prioriteti u Plum proizvodnom procesu i kod samih gotovih proizvoda - zajedno s pružanjem dobre usluge dobavljačima i kupcima. To je jedan od razloga zbog čega je implementiran sustav osiguranja kvalitete i danas je Plum tvrtka sa certifikatom ISO 14001.

 

Plum proizvodi pokrivaju nekoliko područja:

Prva pomoć

Proizvodi za prvu pomoć obuhvaćaju stanice za prvu pomoć, flastere, sredstva za ispiranje očiju i dr.

 

Higijenski proizvodi

Higijenski proizvodi obuhvaćaju sapune i dispenzere, kreme za ruke

 

Specifična rješenja za industriju

Rješenja za prvu pomoć i higijenu ruku za bilo koji segment industrije, za ublažavanje različitih rizika na pojedinim radnim mjestima, bilo da se radi o uredu, bolnici ili proizvodnom pogonu.

 

Plum flasteri:

QuickFix flasteri pružaju jednostavi pristup pružanju prve pomoći pri manjim ozljedama, omogućavajući brzu pomoć ozlijeđenima i izbjegavaju trošenja više vremena nego što je potrebno pri saniranju ozljede.

Dispenzeri QuickFix flastera omogućavaju brz i higijenski pristup prvoj pomoći u središtu radnog mjesta. Jednostavno povučete kako biste otkinuli gotov flaster i vratite se na posao u sekundi.

 

Plum stanice za prvu pomoć:

Nikada nećete trebati tražiti sredstva za ispiranje očiju, flaster, zavoj i druge važne proizvode za prvu pomoć kada vam najviše zatrebaju. Sve možete učiniti dostupnim u modernoj stanici za prvu pomoć QuickSafe koja pruža fleksibilno rješenje s prilagođenim sadržajem proizvoda.

S prozirnim poklopcem možete odmah pronaći i brzo i sigurno uzeti potrebnu opremu za pružanje prve pomoći.

 

Plum sredstva za ispiranje očiju:

Brzi pristup prvoj pomoći u slučaju ozljede oka je presudan jer vam omogućuje zaštitu jednog od najvažnijih osjetila. Plum Eye iz očiju ispire strane stvari kao što su prašina i prljavština, a pH neutralnim neutralizira bilo koju kiselinu i bazu koja dođe u kontakt s očima.

Ne treba utvrđivati ​​koje je oko izloženo; koristite naše DUO rješenje i isperite oba oka istovremeno.

Zidne stanice za ispiranje očiju, izrađene su od tvrde plastike za jednostavnu i brzu prvu pomoć u slučaju ozljede oka. Bez obzira na okolnosti, obično je potrebna brza reakcija kada je oko izloženo. Stoga se na radnom mjestu morate dobro pripremiti s odgovarajućim proizvodima za prvu pomoć.

Vidljiva i lako dostupna prva pomoć

Lako se montira na zid blizu radnog mjesta i može biti potrebno odmah pranje

Osigurava brzo i učinkovito ispiranje očiju

Isporučuje se s piktogramima i ogledalom

Koristite na području bez prašine i prljavštine

 

Plum sapuni:

Važno je održavati kožu potpuno čistom - svaki dan - kako biste spriječili prijenos bakterija i virusa te preventivnom njegom kože.

Pravilna higijena ruku započinje s pranjem ruku upotrebom blagih i učinkovitih proizvoda.

Nudimo širok spektar losiona s ekološkom oznakom, uključujući pjenušave sapune sa i bez mirisa i boja, i sve to bez konzervansa i štetnih sastojaka. Plum proizvodi su doista proizvodi za njegu kože bez negativnih utjecaja na okoliš.

 

Plum higijenske maramice:

Zašto ne isprobate Plum proizvode za čišćenje ruku – uspješno otklanjaju prljavštinu, a uz to su nježni za vašu kožu i okoliš.

Plum proizvodi mogu koristiti za otklanjanje ulja, boje, prašine, lakova itd., a izrađeni su od biljnih sastojaka i bez otapala.

Upotrijebite PlumWipes za čišćenje ruku ako nemate pristup vodi. Propilenska maramica upija i uklanja velike količine prljavštine. Nakon čišćenja ruku možete koristiti istu maramicu nekoliko puta, na primjer, za alate za čišćenje.

 

Plum kreme za ruke:

Čestim pranjem ruku, ispiranjem i dezinfekcijom dolazi do potrebe za zaštitom i nadopunom njege kože. Korištenjem losiona za njegu kože prije i nakon rada, možete spriječiti nastanak suhe kože i smanjiti rizik od oštećenja  zbog tvari koje prodiru u kožu.

Kao minimum, svakodnevno koristite losion za njegu kože nakon rada. U to vrijeme koža je sposobna obnoviti svoju prirodnu vlagu i ravnotežu lipida. Također preporučujemo korištenje losiona za njegu kože tijekom dana za optimalnu zaštitu.

Naš plavi losion uglavnom se koristi prije i za vrijeme rada, dok ljubičasti proizvodi ciljaju naknadnu obnovu kože.

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate seprijaviti ili registrirati.
Oznake: Assoren