Čizme PVC Color ženske

Šifra proizvoda:
Raspoloživost: Raspoloživo na upit
MPC Cijena
27,86
Boja
Veličina obuće

Opis proizvoda

Čizma PVC visoka ženska čizma tipa wellington.

izrađena od PVC-a.
trendi karirani uzorak.
vodootporne i idealne za kišno vrijeme.
Čizma PVC visoka ženska čizma tipa wellington.



izrađena od PVC-a

trendi karirani uzorak

vodootporne i idealne za kišno vrijeme
Ženske PVC čizme Color s kariranim uzorkom su moderan i funkcionalan izbor za sve koji traže kvalitetnu i udobnu obuću za kišne dane. Ove čizme su izrađene od kvalitetnog PVC materijala, što ih čini vodootpornima i izdržljivima. Uz to, imaju karirani uzorak koji čini ovaj model čizama stilskim izborom.

Čizme imaju udoban oblik koji savršeno pristaje ženskom stopalu i pružaju izvrsnu potporu tijekom nošenja. Unutrašnjost čizme obložena je mekanim materijalom koji dodatno pojačava udobnost, a vanjski potplat osigurava dobro prianjanje i stabilnost na svim podlogama.

Ove PVC čizme su savršen izbor za sve koji žele izbjeći mokre noge tijekom kišnih dana, ali istovremeno žele zadržati stil i udobnost. Karirani uzorak čini ovaj model čizama vrlo atraktivnim i stilskim izborom, a kvaliteta materijala i proizvodnje osiguravaju dugotrajnost i trajnost čizama.

Ženske PVC čizme Color s kariranim uzorkom su savršen izbor za svaku ženu koja želi kombinirati funkcionalnost i stil u svojoj obući za kišu.

Dodatni podaci

vrsta obuće
čizme
Razina zaštite
Mokri i vlažni uvjeti
veličina obuće
EU 36
EU 37
EU 38
EU 39
EU 40
EU 41
EU 42
zaštitna kapica
ne
Materijal
PVC
Spol
ženski