Naziv proizvoda: EKOFYTOL 50ml - za podizanje imuniteta pčela
Šifra: 4607145633801
Raspoloživost: Na zalihi
6.76€
Bez poreza: 5.41€

Količina

Pošalji upit

Opis proizvoda – za imunitet pčela

Gusta, viskozna, tamnosmeđa tekućina s mirisom iglica bora i češnjaka, u plastičnoj bočici od 50 ml, u kartonskoj kutiji. Sadržaj: ekstrakt bora, ulje češnjaka, morska sol, pročišćena voda.

 

Karakteristike

Koncentrirani preparat koji sadrži ekstrakt igle bora, ulje češnjaka, morsku sol. Povećava otpornost pčelinjeg društva na štetne učinke vanjskog okruženja, podržava zdrav rast i razvoj pčelinjeg društva. Biološki aktivne tvari Ekofytola® potiču plodnost matice, proizvodnju matične mliječi, povećavaju vitalnost i produktivnost pčelinjeg društva te povećavaju mogućnost uspješnog zimovanja društva.

Svojim profilaktičkim učinkom Ekofytol® osigurava ekološki čiste i zdrave košnice, a time i proizvodnju meda bez rezidua.

 

NAČIN UPOTREBE

Ekofytol® koristi se u proljeće, nakon prvog leta pčela i u jesen ili kod prvih znakova bolesti. Nanosi se u šećernu otopinu (1: 1) na temperaturi od 35-40 ° C u omjeru 10 ml Ecophytol® na 1 l šećernog sirupa. Pripremljena otopina dodaje se u hranilice - 0,5 l za srednje jako pčelinje društvo. Hranjenje se vrši 3-4 puta s razmakom od 3 dana.

Bočica od 50 ml dovoljna je za tretman 10 pčelinjih zajednica (50 ml EKOFYTOL u 5 L šećernog sirupa). Dozira se po 0,50 L po zajednici.

 

Obavijesti

Posebno se preporučuje uporaba Ekofytola® tijekom jesenske prihrane pčela, za podršku oslabljenim košnicama. Med dobiven iz ovako tretiranih košnica (prema priloženim uputama) može se koristiti u prehrambene svrhe bez ograničenja.

 

Veličina Paketa

50 ml

 

Način skladištenja

Čuvati u originalnom zatvorenom spremniku na suhom i tamnom mjestu, nedostupnom za životinje, odvojeno od lijekova, na temperaturi od 0 - 25 ° C. Čuvati izvan dohvata djece.

 

Rok trajanja

3 godine od datuma proizvodnje. Vidi na pakiranju.


Proizvođač:   ZАО «Аgrobioprom», Rusija


Nositelj certifikata za EU: Apimedico s.r.o., Slovačka


Uvoznik za Hrvatsku: Goodyear d.o.o., Ervenička 23, 32100 Vinkovci

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate seprijaviti ili registrirati.
Oznake: Ekofytol