Kišne Nogavice - Gamaše za košnju trave i šikare

Šifra proizvoda: 700001
Raspoloživost: Raspoloživo odmah
MPC Cijena
47,92

Opis proizvoda

Kišne nogavice - gamaše za košnju trave savršen su dodatak za vašu košnju trave. Napravljene su od visokokvalitetne umjetne kože koja se lako održava i izdržljiva je za dugotrajnu upotrebu. Materijal je otporan i na kišu i vlagu, što ih čini idealnim za korištenje u svim vremenskim uvjetima.

Kišne nogavice - gamaše imaju mogućnost pričvršćivanja na vaš remen pomoću remena od prirodne kože, što ih čini praktičnima i jednostavnima za nošenje i skidanje. Pričvršćivanje na remen također osigurava da će gamaše ostati na svom mjestu tijekom vaše košnje trave, bez obzira na to koliko se krećete a pri tome čuvate funkcionalnost i stanje radnih hlača i odjela koje koristite ispod kišnih nogavica.

Dizajnirane u crnoj ili tamno plavoj boji, ove kišne nogavice - gamaše za košnju trave sjajno izgledaju i istovremeno su funkcionalne. Izrađene su u standardnoj veličini koja će odgovarati većini korisnika.

Ukratko, ako želite biti suhi i udobni dok kosite travu a da pri tome očuvate radnu odjeću, kišne nogavice - gamaše za košnju trave su izvrsno rješenje. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, izdržljive su i jednostavne za upotrebu, a mogućnost pričvršćivanja na remen dodatno povećava njihovu praktičnost.

Dodatni podaci

vrsta odjeće
Kišne nogavice - Gamaše za košnju trave
Veličina
Univerzalna
Boja
Crna
Spol
unisex