Mamac za rojeve u spreju Aristee 100 ml

Šifra proizvoda: 112205
Raspoloživost: Raspoloživo odmah
MPC Cijena
14,44

Opis proizvoda

Tijekom razdoblja rojenja Aristejev miris pomaže privući i usmjeriti rojeve prema prethodno pripremljenom mjestu.

Na bazi prirodnih esencija, ovaj sprej se nanosi na stijenke košnice ili drugo mjesto na koje se želi privlačiti rojeve pčela.

Postupak se ponavlja jednom tjedno.

Verzija spreja razvijena je bez pogonskog plina za prirodnije i ekonomičnije privlačenje rojeva. Vrlo je jednostavan za korištenje.

Pakiranje: 100 ml spreja, tj. dostatno za 150 doza (1 doza = 1 košnica). 5 prskanja po dozi.
Sprej za privlačenje rojeva pčela, poznat i kao mamac za rojeve, je neophodan alat za svakog pčelara koji traži učinkovit način za hvatanje novih rojeva. Ovaj sprej je napravljen od prirodnih biljnih ekstrakata koji su poznati po svojoj privlačnosti za pčele.

Jednostavno prskanjem spreja u okolinu košnica, pčele će osjetiti privlačan miris i krenuti u potragu za izvorom. Kada pronađu izvor, pčele će se okupiti u roju na mjestu na kojem ste prskali sprej. Ovaj proces omogućuje pčelarima da uhvate rojeve pčela.

Sprej za privlačenje rojeva pčela dostupan je u boci od 100 ml, što je dovoljno za 150 doza. Ovaj sprej napravljen je od 100% prirodnih sastojaka, bez upotrebe kemikalija ili drugih štetnih aditiva. Korištenje spreja je jednostavno i učinkovito.

Ako tražite učinkovit način za hvatanje novih rojeva pčela, sprej za privlačenje rojeva pčela je pravi izbor za vas. Sa ovim prirodnim mamacem, vaša košnica će brzo privući nove pčele i broj zajednica će se proširiti.

Dodatni podaci

Vrsta sitnog pribora
Hvatanje rojeva