O nama

Dobrodošli u Apismarket!

 

Mi smo specijalizirani webshop tvrtke Goodyear d.o.o., koja se već dugi niz godina uspješno bavi proizvodnjom, veleprodajom i maloprodajom zaštitne i radne odjeće. S ponosom vam predstavljamo našu široku paletu proizvoda namijenjenih zaštiti na radu.

 

Naša tvrtka Goodyear d.o.o. osnovana je 1993. godine, s ciljem pružanja vrhunskih proizvoda i usluga u području zaštite na radu. U našem asortimanu možete pronaći raznovrsnu radnu odjeću, radne cipele, radne rukavice i ostalu zaštitnu opremu za zaštitu glave, dišnih puteva, sluha i vida. Također, nudimo i mogućnost šivanja radne odjeće po željama kupaca te tisak i vez na majice i radnu odjeću.

 

Ponosni smo što smo jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj u proizvodnji rukavica i pčelarske zaštitne opreme. Naše dugogodišnje iskustvo od preko 35 godina, kvalificirano osoblje i vrhunska oprema omogućuju nam da zadovoljimo čak i najzahtjevnije potrebe naših kupaca. Svi naši proizvodi izrađeni su od materijala visoke kvalitete, a nudimo i mogućnost izrade radne opreme prema posebnim zahtjevima i mjerama kupaca.

 

Uz to, naš webshop također nudi i pčelarsku opremu i alate, kao i vijčanu robu, ručne alate i potrošni pribor za industriju.

 

Naš tim Apis Market uvijek je spreman pružiti vam stručno savjetovanje i podršku pri odabiru prave zaštitne opreme za vaše potrebe. Obratite nam se s povjerenjem i pružite nam priliku da vam osiguramo visokokvalitetnu zaštitnu odjeću i opremu za vaše radno okruženje.

 

Hvala vam što ste odabrali Apismarket!

 

Srdačan pozdrav,

 

Apis Market team