Pčelarske rukavice BEE HARD

Šifra proizvoda:
Raspoloživost: Raspoloživo odmah
MPC Cijena
13,76
Velicina rukavice

Opis proizvoda

Pčelarske rukavice BEE HARD su izrađene od prirodne mekane kože, produžetak platno 100% pamuk. Brojevi 8, 9, 10, 11, 12.
Pčelarske rukavice Bee Hard specijalno su dizajnirane za osobe koje su izrazito osjetljive na pčelinji ubod i zbog toga su izrađene od kombinacije tanke janjeće kože na doljnjoj strani tj. dlanu i doljnjim dijelovima prstiju a od deblje goveđe kože na gornjoj strani rukavice gdje pčele imaju sklonost ubadati.
Doljnja mekana strana rukavice osigurava osjećaj i spremnost prstiju pri radu s pčelama a deblja goveđa koža na gornjoj strani rukavica osigurava ultimativnu zaštitu i pruža veću sigurnost u radu s pčelama.
Rukavice su izrađene kombinacijom visokokvalitetne svijetle janjeće, svinjske ili sobove kože debljine do 1 mm te goveđe kože debljine do 1,50 milimetara.

Održavanje: nakon zaprljanja, navući rukavice na ruke i prati ih kao što se peru ruke pod mlazom tople vode bez dodataka deterdženta. Nakon pranja, skinuti s ruku i staviti na sušenje u hlad izbjegavajući sušenje na direktnom suncu.

RUKAVICE SU DIZAJNIRANE U SURADNJI S PČELARIMA

Dodatni podaci

vrsta pčelarske odjeće
Pčelarske rukavice
Materijal
Kozja koža