Naziv proizvoda: PČELARSKI KOMBINEZON 3D VENTILIRAJUĆI COSMO PREMIUM
Šifra: 115030
Raspoloživost: Na zalihi
162.16€
Bez poreza: 129.73€

Dostupne opcije

Količina

Pošalji upit

Izrađen od ventilirajućeg 3D materijala, mrežica poliestersko vlakno, plastični nosači kape, zatvarač za odvajanje kape od kombinezona. Lastik guma u rukavima i nogavicama. Izrađen od br. 48- br. 62.

Kombinezon 3D najluksuzniji je proizvod tvrtke Goodyear. Izrađen je od visokokvalitetnog ventilirajućeg 3D materijala debljine 3,5 mm koji osigurava potpunu zaštitu pri korištenju prema uputama proizvođača. Sastav 3D materijala je 100% poliestersko vlakno. Kombinezon omogućava potpunu zaštitu cijelog tijela. Opcije kombinezona su sa šeširom i cosmo kapom koje su zamjenjive. Žica šešira je pocinčana kako bi se spriječila korozija. Til je izrađen od niti staklenih vlakana otpornih na izvor topline. Kombinezon ima 7 džepova (jedan na lijevom ramenu, dva na prsima, dva na bokovima i dva na bedrima za odlaganje pčelarskog dlijeta ili drugog pribora.) Opcija dubokih džepova na lijevom i desnom bedru olakšava rad i odlaganje dlijeta i lijevacima i dešnjacima. Kapa i šešir odvojivi su sa dva viskokovalitetna YKK zatvarača dužine po 50 centimetara. Džepovi na prsima su sa zip zatvaračima. Zatvarači su postavljeni i na nogavicama radi mogućnosti nošenja kombinezona u kombinaciji sa gumenim čizmama. Kapa/šešir, džepovi i ojačanje na koljenima izrađeni su od 100% pamuka 240 grama/m2.

Održavanje: pranje u mašini na 40 stupnjeva uz prethodno skidanje šešira/cosmo kape. Šešir i kapa peru se na ruke kako bi se izbjegla moguća oštećenja.


Za narudžbe is ostalih zemalja EU molimo vas posjetite web shop www.apismarket.eu

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate seprijaviti ili registrirati.