Naziv proizvoda: PČELARSKI KOMBINEZON COSMO
Šifra: 115028
Raspoloživost: Na zalihi
43.24€
Bez poreza: 34.59€

Dostupne opcije

Količina

Pošalji upit

Izrađen od platna 100 % pamuk , mrežica poliestersko vlakno, plastični nosači kape, zatvarač za odvajanje kape od kombinezona, lastik guma u rukavima i nogavicama. Izrađen od br. 48 - br. 62. 

Standardni pčelarski kombinezon tvrtke Goodyear izrađen je od visokokvalitetnog platna 100% pamuk (bijela i žuta boja) ili kombinacije pamuka i poliesterskog vlakna (kaki boja) težine 240 grama m2. Kombinezon omogućava potpunu zaštitu cijelog tijela. Opcije kombinezona su sa šeširom i cosmo kapom koje su zamjenjive. Žica šešira je pocinčana kako bi se spriječila korozija. Til je izrađen od tankog i otpornog heksagonalnog materijala. Kombinezon ima 7 džepova (jedan na lijevom ramenu, dva na prsima, dva na bokovima i dva na bedrima za odlaganje pčelarskog dlijeta ili drugog pribora.) Opcija dubokog džepa na desnoj i lijevoj nozi olakšava rad i odlaganje dlijeta čak i lijevacima. Kapa i šešir odvojivi su sa dva viskokovalitetna plastična zatvarača dužine po 50 centimetara. Džepovi na prsima su sa zip zatvaračima. Na nogavicama su gume kako bi se sprječilo povlačenje kombinezona uz nogu.

Održavanje: pranje u mašini na 40 stupnjeva uz prethodno skidanje šešira/cosmo kape. Šešir i kapa peru se na ruke kako bi se izbjegla moguća oštećenja.

Mogućnost stavljanja tila od staklenih vlakana uz nadoplatu.

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate seprijaviti ili registrirati.