Radne hlače klasične Yes T Reis

Šifra proizvoda:
Raspoloživost: Raspoloživo odmah
MPC Cijena
15,68
Boja
Veličina

Opis proizvoda

Materijal: 65% poliester, 35% pamuk.
Težina: 262 g/m2.
Dva bočna džepa, jedan uzdužni na nozi.
Ove sive radne hlače jednostavnog dizajna su idealan izbor za radno okruženje. Izrađene su od mješavine poliestera i pamuka, što im daje izdržljivost i udobnost tijekom cijelog dana. Materijal teži 260 grama po kvadratnom metru, što znači da su dovoljno čvrste za svakodnevnu upotrebu, ali ne previše teške za nošenje.

Dizajn ovih radnih hlača je jednostavan i praktičan. Hlače imaju dva džepa, što je dovoljno za držanje osnovnih alata i opreme. Struk se kopča standardnom kopčom, što omogućava brzo i jednostavno oblačenje i skidanje hlača.

Ove radne hlače su dostupne u sivoj boji, što je idealno za radno okruženje jer ne pokazuje mrlje i prljavštinu. Također su jednostavne za održavanje i mogu se prati u perilici rublja.

Ukratko, ove sive radne hlače jednostavnog dizajna su izdržljive, udobne i praktične opcije za svakodnevnu upotrebu u radnom okruženju. Izrađene od mješavine poliestera i pamuka, težine 260 grama po kvadratnom metru, ove hlače će vas udobno držati tijekom radnog dana. Imaju dva džepa za držanje osnovnih alata i opreme, te se kopčaju standardnom kopčom za jednostavno oblačenje i skidanje. Dostupne su po pristupačnoj cijeni i jednostavne za održavanje, a siva boja čini ih idealnima za radno okruženje.

Dodatni podaci

vrsta odjeće
Radne hlače klasične
Norme za zaštitnu opremu
EN ISO 13688 - opći zahtjevi za radnu odjeću
Materijal
Poliester/Pamuk
Spol
unisex
kolekcija radne odjeće
Yes