Radne hlače kratke YES TS Reis

Šifra proizvoda:
Raspoloživost: Raspoloživo odmah
MPC Cijena
15,33
Boja
Veličina

Opis proizvoda

Materijal: 65% poliester, 35% pamuk.
Težina: 262 g/m2.
Kopčanje na gumbe.
Dva bočna džepa.
Ove kratke radne hlače do koljena su savršene za rad u toplim uvjetima. Izrađene su od mješavine poliestera i pamuka, što ih čini izdržljivima i udobnima za nošenje tijekom cijelog dana. Materijal je težine 260 grama po kvadratnom metru, što znači da su hlače dovoljno izdržljive, ali ne i preteške.

Dizajn ovih radnih hlača je jednostavan i praktičan. Hlače imaju dva bočna džepa za držanje osnovnih alata i opreme, kao i kopčanje na gumbe. Kopčanje na gumbe omogućava brzo i jednostavno oblačenje i skidanje hlača, a istovremeno osigurava čvrstoću kopčanja.

Ove kratke radne hlače su dostupne u sivoj boji, što je idealno za radno okruženje jer ne pokazuje mrlje i prljavštinu. Također su jednostavne za održavanje i mogu se prati u perilici rublja.

Ukratko, ove kratke radne hlače do koljena su izdržljive, udobne i praktične opcije za rad u toplim uvjetima. Izrađene od mješavine poliestera i pamuka, težine 260 grama po kvadratnom metru, ove hlače će vas udobno držati tijekom radnog dana. Imaju dva bočna džepa za držanje osnovnih alata i opreme, te se kopčaju na gumbe za jednostavno oblačenje i skidanje. Dostupne su u sivoj boji, jednostavne za održavanje i idealne za radno okruženje.

Dodatni podaci

vrsta odjeće
Radne hlače kratke
Norme za zaštitnu opremu
EN ISO 13688 - opći zahtjevi za radnu odjeću
Materijal
Poliester/Pamuk
Spol
unisex
kolekcija radne odjeće
Yes