-20%

Ribarske čizme visoke tamno zelene AJ-WR02

Šifra proizvoda:
Raspoloživost: Raspoloživo na upit
MPC Cijena
70,88
56,70
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 70,88
Boja
Veličina obuće

Opis proizvoda

Vrlo otporne ribarske čizme.
Vodootporne, izrazito čvrste.
Plavitex materijal.
Težina 680g/m2.
Vareni šavovi s obje strane, kvalitetne Wellington čizme.


Ribarske čizme u tamnozelenoj boji su izvrsne za sve koji traže izdržljive i sigurne čizme za ribolov i druge aktivnosti na otvorenom u vlažnim uvjetima. Ove visoke ribarske čizme izrađene su od visokokvalitetne gume koja je otporna na habanje i ogrebotine, te štiti od vlage i drugih vremenskih uvjeta.

Ove tamnozelene ribarske čizme pružaju izvrsnu zaštitu od udaraca, ogrebotina i probijanja. Visokootporni materijal osigurava da ćete ostati suhi i sigurni tijekom aktivnosti na otvorenom u vlažnim uvjetima. Visoke čizme štite vaše noge do prepona, što osigurava dodatnu sigurnost i zaštitu od neželjenih uvjeta.

Tamnozelene ribarske čizme su dostupne u različitim veličinama i idealne su za ribolov, ali i druge aktivnosti na otvorenom poput lov, poljoprivrede, gradnje i sl. Osim toga, čizme se mogu koristiti i u industrijske svrhe ili zaštitu tijekom poplava i drugih prirodnih nepogoda.

Kupovinom tamnozelenih ribarskih čizama osiguravate si udobnost, sigurnost i izdržljivost tijekom aktivnosti na otvorenom. Njihova visokootporna guma osigurava da ćete ostati suhi i sigurni, a visoke čizme štite vaše noge od neželjenih uvjeta. Tamnozelene ribarske čizme su odličan izbor za sve koji traže kvalitetne i izdržljive čizme za ribolov i druge aktivnosti na otvorenom u vlažnim uvjetima.

Dodatni podaci

vrsta obuće
čizme
Razina zaštite
Vodootpornost
veličina obuće
EU 39
Norme za zaštitnu opremu
EN ISO 13688 - opći zahtjevi za radnu odjeću
EN 20347 - radna obuća
EN 343 - zaštitna odjeća - zaštita od kiše
zaštitna kapica
ne
SRC - protuklizni đon
da
Materijal
Plavitex