-15%

Sirup za pčele Api energy 1 kg

Šifra proizvoda: 116021
Raspoloživost: Raspoloživo odmah
MPC Cijena
1,20
1,02
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 1,20

Opis proizvoda

Ovaj sirup pruža pčelama esencijalne hranjive tvari kako bi održale svoje zdravlje i vitalnost, posebno u razdobljima kada prirodni izvori nektara nisu dovoljni.

Sirup za pčele Api Energy pažljivo je izrađen kako bi pružio pčelama sve potrebne sastojke za njihovu prehranu. Glukoza i fruktoza, koje su prirodno prisutne u nektaru cvjetova, osiguravaju brz i lako dostupan izvor energije za pčele. Ovaj sirup je proizveden korištenjem enzima kako bi se omogućila optimalna konverzija šećera u sirupu, rezultirajući niskim sadržajem hidroksimetilfurfurala (HMF). Ovo je važno jer visoka razina HMF-a može biti štetna za pčele, dok niska razina HMF-a osigurava sigurnu i hranjivu opciju za njih.

Api Energy Sirup je idealan za uzimljavanje pčela tijekom zimskih mjeseci ili za dodatnu prehranu kada prirodni izvori nektara nisu dostupni ili su ograničeni. Pružajući pčelama potrebne hranjive tvari, ovaj sirup pomaže u održavanju jakih i zdravih pčelinjih zajednica. Također je koristan u stimuliranju razvoja novih zajednica, jer osigurava potrebnu energiju za izgradnju saća i podizanje legla.

Zbog promjenjivih i nepredvidivih vremenskih uvjeta, prihrana pčela postala je nužna ako želimo osigurati zdrav i pravilan razvoj pčelinje zajednice te kvalitetnu i obilnu proizvodnju meda.

SASTAV SIRUPA :
55% fruktoza i 40% glukoza.

Dodatni podaci

Vrsta hrane za pčele
Sirup za pčele