-10%

Sirup za pčele Api energy 6 kg

Šifra proizvoda: 116020
Raspoloživost: Raspoloživo odmah
MPC Cijena
7,56
6,80
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 7,56

Opis proizvoda

Opis Proizvoda:

Api Energy je vrhunski sirup za pčele od 6 kg, proizveden u Europi od strane renomiranog proizvođača. Izrađen je od 55% fruktoze i 40% glukoze, pružajući pčelama esencijalne hranjive tvari koje su potrebne za održavanje zdravlja i vitalnosti, posebno kada su prirodni izvori nektara ograničeni.

 

Ekspertiza:

Proizvođač, s dugogodišnjim iskustvom i stručnim znanjem, koristi najmodernije tehnologije u proizvodnji sirupa Api Energy. Svaki korak u proizvodnom procesu nadzire se s najvećom pažnjom kako bi se osigurala dosljedna kvaliteta i sigurnost za pčele.

 

Autoritet:

Api Energy je proizvod priznatog lidera u industriji pčelarstva, što potvrđuje reputacija i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji visokokvalitetne hrane za pčele.

 

Povjerljivost:

Svi naši proizvodi, uključujući Api Energy sirup, testirani su i certificirani od strane relevantnih europskih institucija. To osigurava da naši proizvodi ispunjavaju najstrože standarde za sigurnost i kvalitetu, pružajući vam pouzdane i efikasne proizvode za pčelarstvo.

 

Upute za korištenje:

Koristiti u kombinacijom sa ram hranilicom kataloški broj 112149. Na društvo koje se želi prihraniti, dodati prazan LR ili Farrar nastavak sa maksimalno 4 ram hranilice. U hranilice se dozira sirup bez potrebe za stavljanjem sigurnosnih plovaka. Kroz 2 dana prikupiti prazne hranilice i maknuti prazne nastavke. Na ovaj način smo brzo i sigurno, bez rizika od grabeži prihranili pčele za zimovanje.

 

Sastav:

Api Energy sirup sastoji se od 55% fruktoze i 40% glukoze.

 

FAQ:

  1. Kada je najbolje vrijeme za korištenje Api Energy sirupa? Api Energy sirup je idealan za hranjenje pčela tijekom zimskih mjeseci ili za dodatnu prehranu kada prirodni izvori nektara nisu dostupni ili su ograničeni.

  2. Kako Api Energy sirup utječe na zdravlje pčela? Api Energy sirup pruža pčelama esencijalne hranjive tvari, pomaže u održavanju jakih i zdravih pčelinjih zajednica i stimulira razvoj novih zajednica.

  3. Je li Api Energy sirup siguran za pčele? Da, Api Energy sirup je siguran za pčele. Proizveden je korištenjem enzima kako bi se omogućila optimalna konverzija šećera u sirupu, rezultirajući niskim sadržajem HMF-a, što je sigurno za pčele.

Dodatni podaci

Vrsta hrane za pčele
Sirup za pčele