Naziv proizvoda: Starter vatre od punog drva PE-PO 32 komada
Šifra: 2172764
Raspoloživost: Na zalihi
2.09€ (15.73kn)

Bez poreza: 1.67€ (12.58kn)

Količina

Pošalji upit

PE-PO starter vatre namijenjen je za paljenje ugljena, drva, drvenog ugljena ili briketa. Pogodan je za vatre u kaminima, kamenu, vrtnom roštilju, ali i otvorenom ognjištu.


Upaljač PE-PO® puno drvo je praktičan set od 32 komada upaljača za roštilje, peći, kamine i slične namjene. Svaki upaljač je napravljen od 100% prirodnog materijala i sastoji se od kompaktnog komada drva impregniranog smolom i obloženog parafinskim voskom.


Ovaj upaljač ima izvrsna svojstva za paljenje različitih vrsta vatre. Njegova struktura s punim drvetom i voskom omogućuje dugotrajno izgaranje te stvara dovoljno vrućine za brzo i lako paljenje roštilja, kamina, peći, ognjišta i sličnih uređaja.


Upaljač PE-PO® puno drvo je ekološki prihvatljiv i ne ostavlja nikakve neugodne mirise ili ostatke. Osim toga, upaljači su vrlo jednostavni za upotrebu - samo ih stavite na željeno mjesto i zapalite. Mogu se koristiti u različitim vremenskim uvjetima i uvjetima loženja.


Ukratko, Upaljač PE-PO® puno drvo je idealan alat za paljenje vatre u roštiljima, kaminima, pećima i drugim sličnim uređajima. Sa svojim prirodnim materijalima i visokom učinkovitošću, ovi upaljači su ekološki prihvatljivi, jednostavni za korištenje i pouzdani.

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate seprijaviti ili registrirati.