Naziv proizvoda: Zamka za stršljene i ose DIMARTINO KILLA 3 komada
Šifra: 2212006
Raspoloživost: Na zalihi
5.63€ (42.39kn)

Bez poreza: 4.50€ (33.91kn)

Količina

Pošalji upit

Zamka za stršljene sa montažom na plastičnu bocu je praktičan set od 3 komada, napravljen od plastike u žutoj boji. Ove zamke su namijenjene za privlačenje i hvatanje stršljena i osa, što ih čini izvrsnim alatom za kontrolu ove vrste insekata u okolišu.


Montaža na plastičnu bocu je vrlo jednostavna i omogućuje brzo postavljanje zamke u željenim područjima. Osim toga, žuta boja zamke privlači stršljene, čineći ih još učinkovitijim u hvatanju ovih insekata.


Ove zamke su dizajnirane da budu ekološki prihvatljive i sigurne za upotrebu, jer se mogu koristiti bez upotrebe kemikalija i drugih štetnih tvari. Jednostavno postavite zamku na bocu, nanesite malo slatke tekućine u nju i objesite je na mjestu gdje su stršljeni najaktivniji.


Zamka za stršljene sa montažom na plastičnu bocu je učinkovit i jednostavan način da se riješite stršljena i drugih opasnih insekata u okolišu. Njihov praktičan dizajn, jednostavna montaža i ekološka prihvatljivost čine ih idealnim izborom za ljude koji žele učinkovito kontrolirati populaciju stršljena na siguran i jednostavan način.

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate seprijaviti ili registrirati.