Zamka za stršljenove i ose Strend Pro Wabee, 9x13 cm

Šifra proizvoda: 2171472
Raspoloživost: Raspoloživo odmah
MPC Cijena
2,84

Opis proizvoda

Zamka za stršljenove i ose je jednostavan i učinkovit način za zaštitu vašeg vrta, terase ili dvorišta od ovih insekata. Ovaj proizvod napravljen je od visokokvalitetnih materijala i dizajniran je da uhvati stršljenove i ose.

Postavljanje zamke je vrlo jednostavno - jednostavno postavite zamku u blizini mjesta na kojem se često pojavljuju stršljenovi i ose. Kada insekti priđu zamci, privučeni mirisom slatkog mamca kojeg ste ranije pripremili i stavili u zamku, ulaze u unutrašnjost zamke i ne mogu izaći. Kada je zamka puna, jednostavno je ispraznite i ponovo upotrijebite.

Ova zamka za stršljenove i ose je napravljena od ekološki prihvatljivih materijala i ne sadrži štetne kemikalije ili toksine. Ovo je siguran i učinkovit način da se riješite ovih insekata bez oštećenja okoliša.

Zamka za stršljenove i ose dolazi u kompaktnom i laganom dizajnu, što je čini idealnom za korištenje na otvorenom. Možete je postaviti na drveće, stupove, zidove ili bilo koje drugo mjesto na kojem se često pojavljuju stršljenovi i ose.

Ako tražite učinkovit i siguran način da se riješite stršljenova i osa u vašem vrtu ili dvorištu, zamka za stršljenove i ose je savršen izbor za vas. Učinkovitost i jednostavnost uporabe ovog proizvoda jamči da će vaša okolina biti slobodna od ovih insekata.

Dodatni podaci

Vrsta sitnog pribora
Zamke za stršljenove